+45 5614 2221 - Åbent hverdage 7.00 - 17.00 - SHOWROOM - RING FØRST - WEEKEND LUKKET info@eurodeck.dk

HVEM ER EURODECK?

Eurodeck A/S er kendt for deres store erfaring med at lægge undergulve, men laver nu et stigende antal løsninger med designgulve og i microcement, som giver en meget stærk og rengøringsvenlig overflade med et råt og stilrent look. Siden 2017 har Eurodeck A/S haft forhandlingen af den spanske producent TOPCRETs produkter i Danmark. TOPCRET producerer nogle af branchens absolut bedste produkter indenfor mikrobelægning, og er bl.a. kendt for Baxab, der benyttes til overflader – fx. gulve – hvor kravene til kvalitet og modstandsdygtighed er meget høje.

I mere end 35 år har Eurodeck leveret undergulve og gulvkonstruktioner til både bolig og industri, til nybyggeri og renovering med trinlydsdæmpning og med varme. Eurodeck er certificerede af Weber, som er en af byggebranchens største leverandører af mineralsk baserede byggematerialer. Medarbejderne hos Eurodeck bliver jævnligt efteruddannet i brugen af nye materialer og metoder, hvilket sammen med deres mange års erfaring gør dem til en særdeles kvalificeret samarbejdspartner. En stor og fast kundekreds vidner da også om, at god service og arbejde i høj kvalitet leveret til tiden er normen i virksomheden.

Designgulve af fintslebent beton i alle mulige farver i et råt New York-look har længe været en efterspurgt vare, da de både er slidstærke og rengøringsvenlige. Seneste trend er den rå stil overført til vægge og møbler ved hjælp af microcement.

Microcement er en overfladebehandling, som Eurodeck kan spartle på alle overflader, og som ser ud som poleret beton.

Det kræver kun et lag på 2 mm, og det kan hæfte på lodrette flader og alt fra fliserne i badeværelset til glatte søjler og spisebordet i træ. Microcementen fås i mat, satin og højglans i 24 naturfarver og bliver opbygget i op til 10 lag. Der afsluttes med en PU-forsegling og/eller voksbehandling, så fladerne bliver stærke og rengøringsvenlige.

Microcement er fantastisk på toiletter og badeværelser, da man slipper for fugerne i fliserne, som efter få år bliver porøse af rengøring og derefter samler skidt og snavs. PU-forseglingen kan blot tørres af med varmt vand.

Både microcement og designgulve er meget benyttet i de store designbutikker i udlandet, da man kan opnå et meget flot og eksklusivt design.

Eurodeck følger dog også godt med herhjemme og har leveret løsninger med både designgulve og microcement til fitnesskæder, store tøjkæder og til en lang række erhvervslejemål.