+45 5614 2221 - Åbent hverdage 7.00 - 17.00 - SHOWROOM - RING FØRST - WEEKEND LUKKET info@eurodeck.dk

New Yorkergulv

Design- og Rawfloorgulve – en trend der er kommet for at blive!

Helt i overensstemmelse med de førende trends indenfor gulvbelægninger i dag er udseendet på New Yorkergulv råt enkelt og industrielt. Det kan indpasses både i hjemmet, i butikken eller i jeres virksomhed, og du kan vælge mellem blanke og matte overflader helt efter egen smag. Du får her et gulv med en uovertruffen slidstyrke der er ekstremt nemt at holde og at rengøre.

Eurodecks designgulve er helt unikke og udviklet gennem mere end 15 år i samarbejde med vores leverandører. Vores designgulve bliver skabt i fuldstændig overensstemmelse med form- og brugskrav, herunder det designmæssige udtryk – hvert eneste gulv får derfor sin helt egen personlighed.

Vores lange erfaring og ekspertise på området gør ligeledes, at vi ved, hvilken type af overfladebehandling der skal til ved hvert enkelt tilfælde. Vi tilbyder fx imprægnering (der er usynlig), voksbehandling (let at vedligeholde) og PU-baserede behandlinger med en ekstrem stor tæthed og slidstyrke, der gør det fantastisk velegnet til fx. vådrum.

Nedenfor kan du se nogle få eksempler på forskellige typer af design- og New Yorkergulve, som Eurodeck har lagt de seneste år: