+45 5614 2221 - Åbent hverdage 7.00 - 17.00 - SHOWROOM - RING FØRST - WEEKEND LUKKET info@eurodeck.dk

TOPCRET Microcement

Topcrets Microcement er det ypperste inden for mikrobelægning, og er en ideel og alsidig belægning, der kan skabe elegante designmiljøer – både når det gælder gulve, vægge, facader og selv møbler – såvel udendørs som indendørs. Eurodeck udfører alle typer opgaver med Microcemento, og kommer med skræddersyede løsningsforslag til private hjem, virksomheder, kontorer, hoteller og restauranter. 

Microcemento – et utal af stærke løsninger!

Microcemento mikrobelægning er et tyndt og alsidigt materiale, der gør det muligt at skabe unikke rum i et væld af farver. Med mikrocement er det muligt at dække gulve, vægge og alle typer overflader på en unik og eksklusiv måde. Derfor vælger professionelle indretningsarkitekter meget ofte mikrobelægning, når der ønskes en kombination af kvalitet, stor holdbarhed og spændende designmuligheder

Microcemento er en glat, cementeret og polymer belægning. Den er kun 2-3 mm tyk og er stærkt klæbende, hvorfor den er ideel til fx hurtige renoveringsarbejder der kan udføres, uden at fjerne eksisterende overflade – dette sparer tid og penge.

Hovedegenskaber ved Microcemento:

 • Der opnås en helt kontinuerlig og fuge-løs overflade.
 • Er nemt at rengøre.
 • Minimal tykkelse der betyder, at det er let at komme i niveau med andre materialer i rummet, og kræver fx ikke ændring af døråbninger o.lign.
 • Har meget høj klæbeevne og stor vedhæftning på stort set alle overflader. Cement, beton, metal, plast, asfalt, terrazzo og jævn glat keramik.
 • Leveres i en bred vifte af farver, der nemt kan kombineres – selv i samme rum.
 • Giver omgivelserne et moderne, elegant og raffineret udtryk.
 • Find ud af mere om Microcemento på Topcrets website….

Klare fordele!

Nedenstående faktorer giver Microcemento en klar fordel i forhold til andre belægninger:

 • Microcemento kan påføres uden at fjerne eksisterende materiale.
 • Det kan påføres uden, at der genereres snavs.
 • Renovering med Microcemento kræver ikke byggetilladelse.
 • Der er ikke tale om en langvarig arbejdsproces.
 • Ideelt til fx bad og køkken.

Microcemento belægning

Microcemento giver mulighed for design af unikke rum med gulve og vægge, dækket af et materiale, der er kendetegnet ved høj kvalitet og elegance. Microcemento er et af de mest sofistikerede og alsidige materialer der i dag benyttes inden for interiørdesign, arkitektur og design, og materialet  har på grund heraf modtaget “Pavement of the Year” -prisen fra Interior Awards.

Materialet påføres manuelt med et pudsebræt i metal, hvilket betyder, at overfladens ​​tekstur altid vil være helt unik – præcis som ved naturmaterialer som  fx marmor eller træ er Microcemento gulve og vægge altid unikke.

Ved alle gulvbelægninger benyttes der et glasfibernet, hvilket sikrer større holdbarhed og minimerer risikoen for revner. Microcemento hæfter således fuldstændigt på overflader som beton, metal, plast, asfalt, terrazzo og selv på jævn glatte klinker.