+45 5614 2221 - Åbent hverdage 7.00 - 17.00 - SHOWROOM - RING FØRST - WEEKEND LUKKET info@eurodeck.dk

Baxab – verdens stærkeste gulv i Microcement!

Baxab fra Topcret er en mikrobelægning der er uhyre modstandsdygtig, og et valg af Baxab betyder, at der ikke  opstår problemer med ridser, pletter eller for eksempel brændemærker. Der findes intet andet materiale på markedet i denne tykkelse – 2-3 mm – der er lige så modstandsdygtigt som Baxab.

Med sin minimale tykkelse er Baxab derfor det ideelle valg til renoveringsarbejder, da det ikke kræver fjernelse af eksisterende belægninger eller ændring af fx gulvhøjde. Allerede få timer efter et gulv er lagt kan det betrædes, og det er fuldstændig vandtæt, og kan derfor med fordel anvendes i køkkener, badeværelser og våde områder. Mulighederne er derfor nærmest uendelige i private hjem, butikker, restauranter, hoteller, i sundhedssektoren og virksomheder m.v.

Topcret har med Baxab udviklet markedets eneste ekstremt hårde microcement der findes i dag – det har således en trykstyrke der er 3-4 gange højere end industrigulve. Baxab er et stort teknologisk fremskridt, og opbygningen består af en kombination af ​​to nye og eksklusive materialer der muliggør en modstandsdygtighed, der ikke tidligere er blevet opnået af andre produkter på dette område.

 

Unik teknologisk mikrobelægning

Baxab er en helt unik mikrobelægning der består af 2 lag – BCED og CRED –  hver især med fremragende egenskaber.

Det første lag – BCED – der påføres på den eksisterende overflade, er utrolig hård, og materialet er stærkt modstandsdygtigt over for tryk og sprækker, hvilket giver et solidt, stabilt og meget holdbart lag.

Lag to – der er den endelige finish –  består af beskyttelseslaget CRED, der er et helt nyt og innovativt materiale, der er yderst modstandsdygtigt overfor ridser, pletter og brændemærker. Der er således tale om et materiale, der giver en meget elegant overflade med en slidstærk og dekorativ finish.

Baxab er tilgængelig i et omfattende antal farver – alle i høj kvalitet med smukke overflader.