MicroCement

MicroCement – på mange måder “det nye sort” indenfor rum-design

MicroCement er en cement- og kvartsbaseret beklædning der er utroligt alsidig med hensyn til benyttelse. Den har en blød og glat finish, hvilket gør den ideel til moderne og minimalistiske rum. MicroCement kan anvendes på alle typer hårde overflader – fx på gulve, vægge, trapper, møbler og andet, både indendørs og udendørs, og det kan kombineres med andre materialer som træ, keramik mv.

MicroCement kan som nævnt anvendes udenpå  eller ovenpå eksisterende belægninger som som fx keramik, mosaikker, marmor og fliser, hvilket er en af de helt store fordele ved produktet, fordi det giver mulighed for fx at renovere arbejdspladsen eller hjemmet uden at der hele kommer til at ligne en byggeplads i flere uger – og ligeledes uden de kæmpestore omkostninger, som ellers kendetegner traditionelt ombygningsarbejde.

MicroCement er et moderne, alternativ og smagfuldt produkt, der er kendetegnet ved hurtig implementering og nem vedligeholdelse – blot en fugtig klud og voks.

Eurodeck A/S kan levere og udføre arbejde med MicroCement i absolut  højeste kvalitet og med frit valg mellem 36 standardfarver og hele NCS farvesystem.